I get it now…

6c2379b650fb23c04f48777dca2d77f2      Asa se intampla de obicei… Lucrurile la care aspiri cu toata fiinta ta, lucrurile sau persoanele pe care ti le doresti cel mai arzator, sunt cele are ajung sa te macine cel mai adanc. Pentru pe cat de mult le vrei, pe atat de mult te si implici ca sa le ai. Partea dureroasa vine atunci cand aceste lucruri ajung sa te distruga din interior, incetul cu incetul.

Si poate ce doare cel mai tare e atunci cand speri sa obtii ceva… sau pe cineva si ajungi sa fii dezamagit ca nu primesti la ceea ce ai visat. Si totusi ce-ar fi de facut?

Il vrei pe el, cu toata fiinta ta si totusi nu se poate. Te zbati, te chinui, depui eforturi supra-omenesti sa-l poti avea si chiar si-asa, parca toate eforturile tale sunt in zadar. Nu ne iese tuturor pasenta in viata… si dezamagirile duc la sadness-ul acela care te invaluie si parca nu-ndrazneste sa-ti mai dea drumul.

Acum scriu pentru tine (stii tu prea bine cine esti :*), dar si pentru toti ceilalti cu a broken heart out there. Si tin sa mentionez ca sadness is good only if you can draw something out of it. Only if the analysis of sadness brings you to conclusions which will further on uplift your soul and help you become a better person.

Dar si tristetea asta, desi isi are rostul ei, trebuie sa aiba si un sfarsit. Iar atunci cand te lupti cu scheletele trecutului si nu stii cum sa arunci din oasele ce-ti ingreuneaza bagajul mai repede, tine minte ca e important sa realizezi ca ce ai carat dupa tine e menit sa-ti aduca wisdom. Acea intelepciune care sa te fereasca pe viitor de a mai repeta greselile trecutului, care te va transforma intr-o persoana mai puternica, mai knowledgeable about various situations and the solutions to your problems.

      It takes time, I know, dar we must fight against our ghosts of the past, so we can spread our wings towards whatever there is that life has prepared for us from now on. Si tine minte, mereu, dar mereu vor fi acolo o pereche de brate care sa se intinda spre tine si sa te stranga tare, tare, tare, atat de tare incat sa uiti chiar si de ce ai plans in urma cu 2 minute. Va fi acolo o persoana care va sti cand sa iti ofere un sfat bazat pe experiente similare sau care sa stea intr-o liniste asurzitoare cu tine, pana cand trece furtuna si lucrurile devin mai clare. Sunt alaturi de tine, no matter what! :*

 

Leave a comment